Esports Penedès

Diumenge, 22 de Juliol de 2018
Dimarts, 20 Juny 2017 09:15

El Cunit acaba amb el caseller de derrotes a zero (0-1)

El caseller de derrotes per estrenar-se (Foto del Cunit Femení). El caseller de derrotes per estrenar-se (Foto del Cunit Femení).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Aquest cap de setmana es va disputar la darrera jornada a Segona Divisió Femenina amb tot decidit i amb tant sols un únic equip representant que va jugar. Amb la 2a posició assegurada, a expenses de pujar per coeficient a Primera Catalana la propera temporada, pel Sant Sadurní i amb la 8a posició confirmada pel gol average particular per la Granada, només ens quedava saber el resultat del Cunit que va aconseguir una victòria.

Resultats i classificació

Beatriz Colomer dóna la victòria: Unificació Bellvitge 0-1 Cunit

Tota la temporada sense perdre cap partit. El Cunit va aconseguir una patida victòria davant la Unificació Bellvitge (0-1) gràcies a un únic gol de diferència. Un partit que es va encetar al primer quart d'hora de l'encontre amb la diana de Beatriz Colomer (0-1 17') i que no es va moure més l'electrònic. 

Amb aquest resultat, el Cunit acaba la temporada com a campió, líder i amb l'ascens a la butxaca, sumant l'efemèride de no perdre cap partit durant tot l'any. 

DESCANS: Penya Blaugrana Cervelló - La Granada

La Granada va descansar aquesta darrera jornada per la retirada de la Penya Blaugrana Cervelló i ha acabat la lliga en la 8a posició.

DESCANS: St.Vicenç Horts - Sant Sadurní

El Sant Sadurní va descansar aquesta darrera jornada per la retirada del Sant Vicenç dels Horts i ha acabat la lliga en la 2a posició, a expenses de saber si té el millor coeficient per pujar a Primera Catalana. 

Partits per aquesta JORNADA 30:

- Unificació Bellvitge 0-1 Cunit

- Abrera 1-8 Martorell

- Vallirana 1-1 Santa Coloma Cervelló

- Gavà Mar 1-1 Incresa

- Viladecans B 7-0 Santfeliuenc

Escriure un comentari

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès