Esports Penedès

Dilluns, 21 de Maig de 2018
Dilluns, 20 Març 2017 16:58

El Cerdanyola s'emporta els punts de Vilafranca

No va poder ser possible i el Cerdanyola es va imposar (Fotografia: Gemma Cantador). No va poder ser possible i el Cerdanyola es va imposar (Fotografia: Gemma Cantador).

CLARA RODERGAS (@clararodergas16) | L’Atlètic va acabar veient-se superat per un Cerdanyola que no va sentenciar fins al 86 (0-2).

 

Més d’un mes després i l’Atlètic tornava a jugar al Municipal vilafranquí. Malauradament l’equip d’Arnau Estruch no va poder regalar una victòria a l’afició i el Cerdanyola, que està lluitant per les primeres posicions, va emportar-se els tres punts cap a casa.

L’Atlètic es va mostrar bastant sòlid defensivament i les visitants només van crear perill de veritat en un contraatac en què Paula Canals va realitzar una doble aturada de molt mèrit per mantenir viu al seu equip. La portera, però, no va poder evitar el 0-1 a la mitja hora de joc després d’una jugada de servei de banda.

Les vilafranquines no van inquietar la porteria visitant durant el primer temps, però sí que es van acostar més a l’àrea contrària en la segona part. Abril Rodríguez en una acció de falta i, sobretot, Dènia Muela amb un remat alt van tenir a les seves botes l’empat. El Cerdanyola va matar el partit al minut 86 en un contraatac perfecte.

Dimecres (20h), l’Atlètic disputarà el partit pendent contra el Porqueres.

Resultats i classificació

Escriure un comentari

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès