Esports Penedès

Dimecres, 20 de Juny de 2018
Diumenge, 19 Març 2017 19:58

El Cunit segueix i el Sant Sadurní torna a perdre la 2a plaça

El Cunit, una jornada més, demostra la seva superioritat (Foto de 7photo.cat). El Cunit, una jornada més, demostra la seva superioritat (Foto de 7photo.cat).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Una nova jornada de futbol comarcal femení. Aquest cap de setmana buscàvem el ple de victòries, però no ha pogut ser. El Cunit segueix amb el seu ritme i goleja al Santfeliuenc (1-5), però tant el Sant Sadurní, que perd la 2a plaça al caure amb el Sector Montserratina (2-1), com la Granada, que ho fa amb el Viladecans B (1-0) cauen derrotats.

Resultats i classificació

Cristina Estudillo i Susana Baeza liquiden als locals: Santfeliuenc 1-5 Cunit

El Cunit segueix amb la marxa posada i torna a guanyar i golejar. En aquest cas, la víctima ha estat el Santfeliuenc (1-5) que ha vist com Cristina Estudillo (0-1 24') i Susana Baeza (0-2 32') feien marxar als vestuaris amb una clara desavantatge. A la represa, un penal transformat per la mateixa Susana Baeza (0-3 51') feia presagiar una còmode victòria, però Mónica González retallava petites diferències (1-3 52'). Al final, Cristina Estudillo amb el seu doblet particular (1-4 77') i Susana Baeza amb el seu hat-trick (1-5 78') tancaven la golejada.

Amb aquest resultat, el Cunit segueix líder de la categoria amb 55 punts, amb nou d'avantatge sobre el 2n classificat Santa Coloma Cervelló i dotze del 3r Sant Sadurní. La propera jornada ens toca l'Incresa.

Ana Corrales desfà al Sant Sadurní: Sector Montserratina 2-1 Sant Sadurní

Després de tornar a recuperar la 2a posició, tocava una visita força complicada i així va ser. El Sant Sadurní va caure derrotat amb el Sector Montserratina (2-1) i veu com torna a tenir 3 punts per sota del Santa Coloma Cervelló. Ana Corrales amb un doblet superava als santsadurnidencs (1-0 34' i 2-0 59'), un gol a cada part. Tot i que Elodie Ruiz retallava distàncies amb la seva diana, però no es moure més l'electrònic (2-1 66'). En els minuts finals, la local Juldarlin Borrero va ser expulsada per doble amonestació groga.

Amb aquest resultat, el Sant Sadurní cau a la 3a posició amb 43 punts, a dotze del líder Cunit i a tres de la 2a posició que puja el Santa Coloma Cervelló. La propera setmana ens toca el Santfeliuenc.

Tornem a caure per la mínima: Viladecans B 1-0 La Granada

Després de la derrota de la passada jornada, les nostres volien aconseguir la victòria, però no ha pogut ser. La Granada va caure davant el Viladecans B (1-0) en un partit força disputat amb ocasions pels dos equips. De fet, el marcador no es va moure durant els primers quaranta-cinc minuts de partit i no va ser fins a l'últim tram de l'encontre que Ainoha Hernández materialitzava l'ocasió i finiquitava els tres punts a casa (1-0 77').

Amb aquest resultat, la Granada cau a la 7a posició amb 26 punts, els mateixos punts que el Sector Montserratina (6è), sumant la seva segona derrota consecutiva. La propera jornada ens toca precissament aquest equip.

Partits per aquesta JORNADA 21:

- Begues 0-4 Santa Coloma Cervelló (diumenge a les 18.00h).

- Incresa 2-1 Martorell (diumenge a les 16.30h).

- Santfeliuenc 1-5 Cunit (diumenge a les 14.30h).

- Sector Montserratina 2-1 Sant Sadurní (diumenge a les 16.00h).

- Viladecans B 1-0 La Granada (dissabte a les 19.45h).

- Abrera 0-0 Unificació Bellvitge (dissabte a les 18.00h).

Escriure un comentari

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès