Esports Penedès

Divendres, 25 de Maig de 2018
Dijous, 16 Març 2017 07:12

Millorar el pronòstic de la setmana passada

Les vilanovines en un partit d'aquesta temporada (Foto del FemFutbol Vilanova). Les vilanovines en un partit d'aquesta temporada (Foto del FemFutbol Vilanova).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Obligatori millorar la jornada nefasta de la setmana passada a la Primera Femenina. Els tres equips representants van caure i aquest diumenge han de sumar punts perquè se'ns acaba la temporada. El FemFutbol Vilanova jugarà amb el líder St.Cugat Esport, el CF Suburense ho farà amb el Viladecans i el Base Olèrdola amb l'Hospitalet.

Resultats i classificació

Busquem la derrota del líder: FemFutbol Vilanova - St.Cugat Esport

Tot i que és el qui té la millor posició per a la salvació, no ens hem podem refiar. El FemFutbol Vilanova rebrà la visita del líder St.Cugat Esport (diumenge a les 17.00h a l'Estadi Municipal de Vilanova i la Geltrú) amb l'objectiu de fer caure a un dels conjunts més solvents de la lliga i líder de la categoria. El rival es troba en la 1a posició amb 58 punts, empatat amb el 2n classificat Riudoms, amb una ratxa de 4 partits consecutius guanyant i una única derrota a domicili. El seu bagatge golejador és de 102 gols a favor per 23 en contra, sent l'equip més realitzador i dels que menys rep on la seva màxima anotadora és Silvia Bertolín amb 20 dianes, 4a màxima golejadora de la categoria. El precedent de la primera volta va ser molt negatiu amb una golejada (10-3).

Recuperar els punts perduts als despatxos: CF Suburense - Viladecans

L'alineació indeguda de Rita Fernández amb el partit del Base Olèrdola va fer perdre 3 punts claus i toca recuperar-los. El CF Suburense rebrà la visita del Viladecans (diumenge a les 14.30h a l'Estadi Municipal d'Aiguadolç a Sitges) amb l'objectiu d'aconseguir una victòria que l'apropi a la salvació. El rival es troba en la 10a posició, afincat en la mitja taula, amb 28 punts, onze punts per sobre del descens i ve de fer dos partits seguits sense caure derrotat. El seu ritme golejador és de 44 gols a favor per 54 en contra, sent la seva màxima realitzadora Mariona Marrugat amb 12 dianes. El precedent de la primera volta va ser negatiu amb una golejada (7-1).

Dosi de moral amb els tres punts reclamats: Base Olèrdola - Hospitalet

Amb tres punts més al caseller, la salvació s'ha apropat una miqueta més. El Base Olèrdola rebrà la visita de l'Hospitalet (diumenge a les 17.00h a l'Estadi Municipal Els Pins de Moja) amb l'objectiu d'apropar-se a la salvació que ara mateix es troba a 10 punts. El rival es troba en la 7a posició amb 32 punts i un bagatge golejador de 70 gols a favor per 38 en contra, sent una de les més golejadores i de les que menys gols reben, que la seva màxima realitzadora és Eva Maria Díez amb 17 dianes. El precedent de la primera volta va ser negatiu amb una golejada (13-2).

Partits per aquesta JORNADA 23:

- Seagull B - Fontsanta-Fatjó B (diumenge a les 12.00h).

- Base Olèrdola - Hospitalet (diumenge a les 17.00h).

- Riudoms - Santboià (diumenge a les 16.30h).

- CF Suburense - Viladecans (diumenge a les 14.30h).

- FemFutbol Vilanova - St.Cugat Esport (diumenge a les 17.00h).

- Guineueta B - Pubilla Casas (dissabte a les 20.00h).

- Pallejà B - Martinenc (diumenge a les 19.00h).

- Júpiter - Levante las Planas B (dissabte a les 20.00h).

Escriure un comentari

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès