Esports Penedès

Divendres, 18 de Agost de 2017
Futbol Femení

L'Onze Ideal de la Temporada a #2cat1

Futbol Femení
Dilluns, 26 Juny 2017 08:20

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) Aquesta temporada 2016/2017 continuem amb la secció: 'L'Onze Ideal de la Temporada del grup 1 de SEGONA Catalana Femenina' mitjançant el qual determinem el millor equip combinant l'actuació de les jugadores de tots els equips. Així doncs, l'Onze Ideal de la Temporada és el que apareix en la imatge. Per determinar les jugadores comptem amb el suport dels entrenadors de la categoria.

L'Onze Ideal de la Temporada a #1cat1

Futbol Femení
Divendres, 23 Juny 2017 08:20

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) Aquesta temporada 2016/2017 continuem amb la secció: 'L'Onze Ideal de la Temporada del grup 1 de PRIMERA Catalana Femenina' mitjançant el qual determinem el millor equip combinant l'actuació de les jugadores de tots els equips. Així doncs, l'Onze Ideal de la Temporada és el que apareix en la imatge. Per determinar les jugadores comptem amb el suport dels entrenadors de la categoria.

L'Onze Ideal de la Temporada a #PreferentFemenina

Futbol Femení
Dijous, 22 Juny 2017 08:20

CLARA RODERGAS (@clararodergas16) Aquesta temporada 2016/2017 continuem amb la secció: 'L'Onze Ideal de la Temporada de la PREFERENT Femenina' mitjançant el qual determinem el millor equip combinant l'actuació de les jugadores de tots els equips. Així doncs, l'Onze Ideal de la Temporada és el que apareix en la imatge. Per determinar les jugadores comptem amb el suport dels entrenadors de la categoria.

El Cunit acaba amb el caseller de derrotes a zero (0-1)

Futbol Femení
Dimarts, 20 Juny 2017 09:15
El caseller de derrotes per estrenar-se (Foto del Cunit Femení). El caseller de derrotes per estrenar-se (Foto del Cunit Femení).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Aquest cap de setmana es va disputar la darrera jornada a Segona Divisió Femenina amb tot decidit i amb tant sols un únic equip representant que va jugar. Amb la 2a posició assegurada, a expenses de pujar per coeficient a Primera Catalana la propera temporada, pel Sant Sadurní i amb la 8a posició confirmada pel gol average particular per la Granada, només ens quedava saber el resultat del Cunit que va aconseguir una victòria.

L'Onze Ideal de Segona Femenina. Jornada 30

Futbol Femení
Dimecres, 31 Maig 2017 09:15

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Aquesta temporada 2016/2017 hem volgut seguir fent la secció: 'L'Onze ideal de Segona Femenina' mitjançant el qual determinarem cada jornada el millor equip combinant l'actuació de les jugadores de tots els equips. Consulta l'Onze Ideal de la 29a jornada de lliga (clicka en aquest enllaç).

Així doncs, l'Onze Ideal de la 30a jornada és el que apareix en la imatge. Per determinar les jugadores comptem amb el suport dels entrenadors de la categoria.

Pàgina 1 de 101

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès