Esports Penedès

Dilluns, 21 de Maig de 2018
Futbol Femení

Arrenca la Copa Catalunya

Futbol Femení
Dissabte, 19 Maig 2018 12:09
Imatge del sorteig del passat dilluns (Fotografia: Federació Catalana de Futbol). Imatge del sorteig del passat dilluns (Fotografia: Federació Catalana de Futbol).

CLARA RODERGAS (@clararodergas16) | Atlètic Vilafranca i Igualada inicien la competició jugant com a locals la primera ronda.

Gelida-Sant Sadurní, únic derbi de la jornada

Futbol Femení
Divendres, 18 Maig 2018 18:14
Els cuers volen sumar tres punts més (Foto d'arxiu). Els cuers volen sumar tres punts més (Foto d'arxiu).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | A falta de dotze punts per a la finalització del campionat i, per tant, quatre jornades de lliga. El Martorell és el líder i té una avantatge de sis punts respecte al seu possible únic rival, el Suburense. La resta d'equips voldrà acabar amb un ple de victòries per intentar quedar el més amunt possible a la classificació.

Les jugadores de l'equip han decidit retirar-se (Foto de l'equip de la temporada passada). Les jugadores de l'equip han decidit retirar-se (Foto de l'equip de la temporada passada).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Fa un parell de dies, la nostra redacció va rebre un document explicatiu amb diferents arguments sobre una de les moltes situacions que es pateixen en el futbol femení. Un fet que ens van demanar difondre i nosaltres, com a mitjà sense ànim de lucre, volem informar al respecte per conèixer realitats del nostre món.

La pitjor notícia és que ens quedem sense un nou equip femení per competir el campionat, com molts d'altres a les nostres categories catalanes. De fet, sense anar més lluny, a la Segona Catalana Femenina hi ha tant sols quatre grups, dels quals 6 equips ja han causat baixa de la competició. El nostre cas d'aquesta notícia ens parlen les jugadores de l'Incresa Atlético, conjunt que portava set anys consecutius competint a la categoria i que, l'any passat, va acabar a la 4a posició del seu grup. Equip que es trobava enquadrat al grup 2 de la Segona Catalana Femenina, marxant en la penúltima posició amb 21 punts i que han decidit posar fi a la relació amb el club. 

Les jugadores van voler realitzar un escrit i ens van demanar difondre'l íntegrament per informar de situacions impròpies del nostre futbol català. 

L'Onze Ideal de Segona Catalana Femenina. Jornada 26

Futbol Femení
Dimecres, 16 Maig 2018 03:28

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Aquesta temporada 2017/2018 seguim amb el treball efectuat anys anteriors amb la secció: 'L'Onze Ideal de Segona Catalana Femenina' mitjançant el qual determinarem cada jornada el millor equip combinant l'actuació de les jugadores de tots els equips. Aquest any com l'anterior curs, incorporem una fotografia de la jugadora que estigui inclosa a la jornada, per fer-ho volem agrair l'esforç de tots els clubs a l'hora d'aconseguir les imatges.

Així doncs, l'Onze Ideal de la 26a jornada és el que apareix en la imatge. Per determinar les jugadores comptem amb el suport dels entrenadors de la categoria.

L'Onze Ideal de Preferent Femení. Jornada 30

Futbol Femení
Dimecres, 16 Maig 2018 03:28

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Aquesta temporada 2017/2018 seguim amb el treball efectuat anys anteriors amb la secció: 'L'Onze Ideal de Preferent Femení' mitjançant el qual determinarem cada jornada el millor equip combinant l'actuació de les jugadores de tots els equips. Aquest any com l'anterior curs, incorporem una fotografia de la jugadora que estigui inclosa a la jornada, per fer-ho volem agrair l'esforç de tots els clubs a l'hora d'aconseguir les imatges.

Així doncs, l'Onze Ideal de la 30a jornada és el que apareix en la imatge. Per determinar les jugadores comptem amb el suport dels entrenadors de la categoria.

Pàgina 1 de 123

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès