Esports Penedès

Dimecres, 26 de Abril de 2017
Futbol Femení

El Sant Sadurní treu un punt i la Granada rep una 'maneta'

Futbol Femení
Dimarts, 25 Abril 2017 06:19
La Granada va caure de forma clara i contundent (Foto del CF La Granada). La Granada va caure de forma clara i contundent (Foto del CF La Granada).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | A falta de 5 jornades per la finalització del campionat, només queda per saber qui jugarà la Promoció d'Ascens a Primera Divisió Femenina. Aquesta jornada, el Sant Sadurní va empatar (3-3) deixant-se dos punts pel camí i la Granada va encaixar una 'maneta' (5-0). El Cunit descansava per la retirada del Begues.

Els gols d'Alba Sánchez deixen gairebè sentenciada la salvació

Futbol Femení
Dimarts, 25 Abril 2017 06:19
Les vilanovines tenen un peu i mig per aconseguir la salvació (Foto del FemFutbol Vilanova). Les vilanovines tenen un peu i mig per aconseguir la salvació (Foto del FemFutbol Vilanova).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Després del descens matemàtic del Base Olèrdola i el CF Suburense, l'únic equip que ens queda a Primera Divisió Femenina és el FemFutbol Vilanova. Les vilanovines van aconseguir una importantíssima victòria (3-1) mentre que les olerdolenques van batallar en la derrota (0-1) i les sitgetanes ho van intentar (2-5).

Presentació de la 5a jornada del futbol femení

Futbol Femení
Dimarts, 25 Abril 2017 00:03
Ahir es va dur a terme la presentació a l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Ahir es va dur a terme la presentació a l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Ahir es va presentar la 5a edició de la jornada del futbol femení a l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès que es durà a terme el dia 1 de maig, el proper dilluns, en 14 seus a tot Catalunya. A l'acte van aparèixer les figures de Joan Soler, president del FC Vilafranca, Anna Doblas, regidora d'esports o Manel Duran de la delegació Penedès-Garraf de la FCF. Destacar la presència d'algunes nenes jugadores a l'acte. 

L'Hospitalet de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Santa Susanna, Besalú, Terrassa, Sabadell, Vilafranca del Penedès, Capellades, Manresa, Sant Hipòlit de Voltregà, Santa Maria de Palautordera, Riudoms, Torrefarrera i Tortosa són aquestes 14 seus on es portaran a terme aquesta 5a edició de futbol femení. Amb l'objectiu de promoure i apropar el futbol a totes les noies, la Federació Catalana de Futbol (FCF) vol que el dia 1 de maig sigui un dia en exclusiva per les noies que juguen a aquest esport.

Des de ja fa 5 anys, s'està fent un esforç important per a la promoció i el desenvolupament d'aquest futbol femení a Catalunya entre les nenes des de 6 a 14 anys. Aquesta iniciativa sempre n'ha tingut una gran repercussió amb més de 3.000 jugadores que han participat en anteriors edicions. 

Per a més informació aquí teniu l'enllaç de la Federació Catalana de Futbol (clickeu aquest enllaç).

L'Atlètic frega els punts contra el campió

Futbol Femení
Dilluns, 24 Abril 2017 18:45
L'Atlètic va veure com li anul·laven un gol (Foto: Gemma Cantador). L'Atlètic va veure com li anul·laven un gol (Foto: Gemma Cantador).

CLARA RODERGAS (@clararodergas16) | Un gol del Pardinyes en l’últim sospir va deixar a les vilafranquines sense puntuar i va donar la lliga a les lleidatanes (0-1).

El FemFutbol Vilanova busca una segona victòria consecutiva

Futbol Femení
Divendres, 21 Abril 2017 07:48
Les vilanovines depenen d'elles mateixes per a la salvació (Foto del FemFutbol Vilanova). Les vilanovines depenen d'elles mateixes per a la salvació (Foto del FemFutbol Vilanova).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Després del descens matemàtic del Base Olèrdola i el CF Suburense, l'únic equip que ens queda a Primera Divisió Femenina és el FemFutbol Vilanova. Aquest buscarà la seva segona victòria consecutiva davant el Júpiter i estarà pendent del Guineueta B-Pallejà B. 

Pàgina 1 de 97

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès