Divendres, 25 de Maig de 2018
Dilluns, 11 Setembre 2017 09:56

HC Piera, HC Sentmenat i HP Tona van tancar la Copa

El HC Piera va remuntar el tercer partit per acabar 9è de la Copa El HC Piera va remuntar el tercer partit per acabar 9è de la Copa El HC Piera va remuntar el tercer partit per acabar 9è de la Copa

ERNEST GILI (@ernestgica) | El Centre Esportiu Textil Besós de Sentmenat va acollir el triangular que va definir les tres darreres posicions de la 2a Copa EsportsPenedès.cat de Nacional Catalana.

HC Sentmenat 6-4 HP Tona

Els locals van veure com Jordi Porras no va fallar a l’hora de fer l’1-0 després que el Tona errés un penal. Pau Chandre va posar l’empat pels tonencs però abans del descans Porras fent el seu segon gol i Gerard Cuscó van establir el 3-1. Com a la primera la segona part va arrencar amb un penal a favor del Tona que aquest cop Xavier Vilaregut va anotar reduint el marcador a la mínima expressió. En una contra Ramon Bassols va fer el 4-2 a passada de Porras però Pol Casellas i Pol Parareda van posar l’empat a l’electrònic a vuit minuts per la conclusió. La igualada només va durar un minut i Cuscó amb un doblet va certificar el primer triomf del Sentmenat.

HP Tona 4-4 HP Piera

El segon partit va acabar en taules. Als 6 minuts el Piera ja guanyava per 0-2 gràcies als gols de Francesc Rubinat i d’Albert Gramunt. A dos i mig per la mitja part Óscar Corominas va marcar el primer gol pel Tona. El partit semblava que es trencava amb el segon gol de Gramunt i el d’Oleguer Martí que van situar l’1-4. Després d’errar un penal els tonencs van col·locar el 3-4 en un minut per mitjà de Pol Casellas i Pau Chandre. Els pierencs van errar una directa que hagués trencat el partit però a 22 segons per la conclusió Chandre va establir l’empat a 4 final.

A les faltes directes Albert Gramunt va ser l’únic capaç de marcar, al cinquè llançament, certificant l’11a posició del HP Tona.

HC Piera 3-2 HP Sentmenat 

Els pierencs van jugar el seu segon partit seguit davant dels locals, frescos pel descans el HP Sentmenat va avançar-se amb un 0-2 amb un doblet de Jordi Porras. El Piera, curt de banqueta, va retallar distàncies amb el gol d’Albert Gramunt abans del descans i als cinc de la represa Daniel Fernández i a sis per la finalització Francesc Rubinat van donar el triomf al HP Piera i de retruc la 9a posició.

Escriure un comentari

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès