Print this page
Dilluns, 11 Setembre 2017 09:56
  • font size
  • decrease font size
  • increase font size

El CH Juneda guanya la Fase Final de 2ns a casa seva

Els lleidatans van acollir la Fase Final en la seva primera participació Els lleidatans van acollir la Fase Final en la seva primera participació Els lleidatans van acollir la Fase Final en la seva primera participació

ERNEST GILI (@ernestgica) | El Pavelló Municipal de Juneda va acollir la Fase Final de 2ns classificats de la Fase de Grups de la 2a Copa EsportsPenedès.cat de Nacional Catalana amb triomf de l’equip local, el CH Juneda, que li va valer per ser 5è a la classificació final per davant del CP Folgueroles, el CE Noia i el CE d’Arenys de Munt.

Les segones parts trenquen les semifinals

Durant el matí de dissabte (9 de setembre) el Juneda va imposar-se per 5-2 a l’Arenys de Munt en un partit que al descans reflectia un empat a 2 que a la segona els lleidatans es van encarregar de decantar al seu favor. Els golejadors dels locals van ser Grau per partida doble, Capdevila, Besolí i Mataixs davant dels gols de Vera i Albert. L’altre semifinal va tenir un vencedor clar, el CP Folgueroles. A la mitja part un hattrick de Rodríguez juntament amb un gol de Torrents van establir un 4-1 amb gol de García pels sadurninencs que a la segona va ampliar-se fins al 8-3 final. Rodríguez va acabar amb un repòquer de gols amb dues dianes més a qui se li van sumar Caballeria i Homs. Per part del Noia, Salvadó va signar un doblet.

El Noia guanya a l’Arenys la 7a posició

Després de la desfeta de la jornada matinal a la tarda el conjunt sadurninenc va sortir endollat al partit per la 7a i 8a plaça i Ot Romagosa, García i Güell van donar un avantatge per 3-1 al descans davant del gol de l’arenyenc Genís. A la segona, el segon gol de l’Arenys va maquillar el 7-2 final després de l’encert golejador de Romagosa i Güell que van signar els seus doblets, juntament amb els gols de Salvadó i Oliver. Finalment el Noia va ser 7è i l’Arenys 8è.

La final va tenir un resultat curt i el triomf dels locals 

El CH Juneda va acabar 5è la seva primera participació a la Copa gràcies a la victòria per 3-1 davant del CP Folgueroles davant d’una nombrosa afició. Ramón Capdevila va posar l’1-0 a la primera part i a la segona, Deri i Lluís van acompanyar-lo com també Jeremy per part dels folguerolencs.

Escriure un comentari