Diumenge, 22 de Juliol de 2018
Dimarts, 25 Juliol 2017 21:04

7 catalanes i l'Alcorcón jugaran la 6a Copa EsportsPenedès Femenina

Vilanova acollirà la seva 2a Fase Final de la competició Vilanova acollirà la seva 2a Fase Final de la competició

ERNEST GILI (@ernestgica) | El Pavelló de Les Casernes de Vilanova i la Geltrú ha acollit aquesta tarda el sorteig de la 6a Copa EsportsPenedès.cat d’OK Lliga Femenina. Enguany repeteixen sis equips de la passada edició i se’n sumen dos de nous, el recent ascendit CH Vila-sana i el primer equip de fora de Catalunya que participarà en aquesta competició el CP Alcorcón.

Dos grups competitius

Al Grup A hi ha quedat emmarcades l’Sferic de Terrassa, el CH Vila-sana, el CP Manlleu i el CP Voltregà; precisament en la jornada inaugural es viurà el derbi osonenc per excel·lència a Manlleu.

Pel què fa al Grup B hi trobem al HC Palau Plegamans, el CHP Bigues i Riells, el CP Vilanova, amfitrió enguany de la Fase Final, i al CP Alcorcón.

Els dos grups disputaran tres jornades, la 1a jornada serà la setmana de l’11 de setembre, la 2a la del 18 i la 3a la del 25.

Fase Final a Vilanova i la Geltrú

Els 8 equips participants es citaran el proper dissabte 7 d’octubre al Pavelló de Les Casernes per definir la classificació final d’aquesta 6a edició. Els dos primers de cada grup s’enfrontaran en semifinals per optar a la gran final, mentre que les 4tes de cada grup jugaran un partit per la 7a i 8a plaça i les 3eres per la 5a i la 6a. 

Escriure un comentari

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès