Diumenge, 21 de Octubre de 2018
Divendres, 12 Gener 2018 13:11

Els tres primers juguen a domicili a #4cat7

El Capellades no pot perdonar El Capellades no pot perdonar

JOAN ESTRUCH | També s’acaba la primera volta al grup 7 de Quarta Catalana, amb tres equips escapats al capdavant de la classificació: Masquefa amb 37 punts, Capellades amb 34 i Carme amb 32, tot i que tenir un partit menys. Els tres tanquen la primera volta com a visitant, mentre que dels seus perseguidors, el Tous rep a un Fàtima amb necessitat de punts.

Resultats i classificació

Rebrot – Masquefa (dissabte a les 16.00h)

El Rebrot ve de caure golejat davant el Capellades i trencar una ratxa de vuit victòries en els últims nou partits que l’havien acostat a la part alta. Dissabte a la tarda rep la visita del líder, un Masquefa que vol començar la segona volta, com a mínim, líder en solitari del grup.

La Torre de Claramunt – Capellades (dissabte a les 16.30h)

Dues victòries consecutives, i amb un partit més que el Carme, l’ha permès situar-se a la segona posició de forma provisional. El Capellades no pot fallar dissabte a la tarda al camp de La Torre de Claramunt si vol seguir amb aquesta situació privilegiada. Els locals, per la seva banda, van començar l’any amb derrota i es troben a la zona mitja amb 20 punts.

Cabrera d’Anoia – Carme (dissabte a les 18.00h)

Quatre victòries consecutives, i un partit encara per disputar, han col·locat al Carme com un candidat a les primeres posicions al final de temporada. Dissabte a la tarda visita el camp d’un Cabrera d’Anoia que només ha guanyat un partit en els 14 partits disputats fins al moment.

Masquefa Club Esportiu – Vilanova del Camí (diumenge a les 12.00h)

Cada cop queda menys pel final de temporada i menys bales per esgotar si vol arribar a lluitar al capdavant. El Vilanova del Camí no pot fallar si vol posar pressió als primers classificats, i per això ha de guanyar al camp del Masquefa Club Esportiu, un conjunt que després de guanyar els tres primers partits, ja no ho ha tornat a fer.

Tous – Fàtima (dissabte a les 16.30h)

Un altre dels grans partits de la jornada el que enfrontarà al Tous i al Fàtima, dos equips que havien de lluitar a la zona noble de la classificació. El Tous, amb un partit per disputar, encadena tres victòries seguides i vuit partits consecutius sense perdre, que el manté amb opcions de lluitar. El Fàtima, per la seva banda, també amb un partit menys, va acabar el 2017 amb dues derrotes seguides que el van estancar amb 20 punts, a sis del Tous.

Hostalets de Pierola – Montbui (dissabte a les 18.00h)

També té un partit menys els Hostalets de Pierola que, en cas de victòria, el podria apropar a la zona capdavantera. Per això, no pot fallar a casa davant el Montbui, conjunt que va començar l’any sumant la segona victòria de la temporada davant la Torre de Claramunt.

Ateneu Igualadí – Vallbona (dissabte a les 17.45h)

L’Ateneu Igualadí va acabar l’any sumant dues victòries consecutives i vol seguir amb aquesta dinàmica per escalar posicions. Davant rebrà al Vallbona, cuer de la categoria i que no ha guanyat en els 13 partits que ha disputat.

La Paz – La Llacuna (dissabte a les 17.30h) 

La Llacuna intentarà al camp de La Paz sumar la primera victòria del curs. Dissabte a la tarda tindrà l’oportunitat al camp d’un conjunt que ha guanyat els dos últims partits com a local, precisament les dues úniques victòries que suma. 

Escriure un comentari

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès