Diumenge, 23 de Juliol de 2017
Divendres, 07 Juliol 2017 09:15

Aquest dissabte arriba el 1r torneig Pol Masip

El primer torneig Pol Masip se celebra aquest cap de setmana. El primer torneig Pol Masip se celebra aquest cap de setmana.

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Arriba el primer torneig Pol Masip aquest cap de setmana. És un torneig solidari de categoria infantil que se celebra aquest dissabte a l'Estadi Municipal els Pins de Moja des de les 10.00h fins a les 13.00h amb la participació del CF Vilanova, Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca i el Base Olèrdola, aquest darrer va ser l'equip on jugava en Pol Masip. 

En aquest acte benèfic, hi haurà la venda de les polseres solidàries Candela i la venda de tiquets per entrar al sorteig de la samarreta del FC Barcelona firmada per Messi, Neymar, Luis Suárez i Andrés Iniesta. Marc Roca i Rubén Yáñez també han col·laborat aconseguint cadascun una samarreta del seu equip i que se sortegerà en el sopar de la nit. Els diners recaudats aniran destinats en la investigació de la cura del càncer. El sorteig de la samarreta es farà un cop acabat el torneig, juntament amb la entrega dels trofeus per els 3 equips participants, màxim golejador, porter menys golejat i millor jugador del torneig. A la vegada, també hi haurà un pica-pica per a tots els participants del torneig.

Els partits seran de dues parts de 20 minuts cadascuna amb descans de 5 minuts entre cada una d'elles. Aquí tenim la relació de partits:

- Base Olèrdola - Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca.

- Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca - CF Vilanova.

- Base Olèrdola - CF Vilanova.

En cas d'empat al final dels 40 minuts del partit es procedirà a la tanda de penals per tenir guanyador si dos equips empaten a punts. 

Escriure un comentari

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès